Laverge Cleaning NV is specialist in industriële reiniging voor alle groot- en kleinindustrie.

De activiteiten variëren van verpompen van alle vloeibare afvalstoffen, slibs en droge stoffen (korrels of poeders) zowel huishoudelijk, als industrieel en wordt afgevoerd naar een erkend verwerkingcentrum. Ook voor het reinigen van tankreservoirs, procesinstallaties, spuitcabines, olieafscheiders en dakconstructies kunnen wij u onze diensten aanbieden. Rioolreiniging en ontstoppingen worden efficiënt uitgevoerd met mogelijkheid tot inspectie met camera.Wij staan garant voor het ledigen en reinigen van regenputten, septische putten en vijvers, wegdekreiniging, verfverwijdering. Tevens kan u op ons beroep doen voor opsporen van rioleringen en putten. Via rookdetectie kunnen wij geurhinder opsporen en oplossen.

We know how...

LAVERGE CLEANING NV heeft de laatste 35 jaar een enorme knowhow opgebouwd vanuit de praktijk, met referenties als NV Bekaert en Renson die toch kunnen tellen. Dagelijks staat een team van 25 enthousiaste werknemers paraat om de klanten te bedienen.

Veiligheid, kwaliteit & milieuzorg

Voor LAVERGE CLEANING NV staat de veiligheid van zowel eigen werknemers als deze van de klant voorop. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Laverge Cleaning NV reeds geruime tijd VCA* gecertificeerd is en de werkzaamheden ook naar deze normering uitvoert. Tijd noch moeite wordt gespaard om nog gerichter te werken naar veiligheid toe en dit om de restrisico's tot een minimum te beperken. Iedere operator beschikt over verschillende brevetten aangaande veiligheidsopleidingen. Laverge Cleaning heeft het Milieucharter ondertekend en werkt conform de opgestelde doelstellingen.

Service, flexibiliteit, kwaliteit, veiligheid en milieuzorg zijn de sleutelwoorden van ons bedrijf.

Contact

056 77 73 65
Kappaertstraat 37, 8550 ZWEVEGEM

Ik wens info over